Naruto
képek
png
klánok
főmenü
Diavetítő

 

Ichibi no shukaku

Róla : Az Ichibi Gaarában rejtőzik, de azelőtt még volt 2 másik gazdája is. Amikor Gaara megszületett, a Negyedik Kazekage lepecsételte bele a szörnyet, hogy hatalmas katonai erő legyen a falunak. De a Bijuuk irányíthatatlanok, és mindezzel Gaara életét is tönkre tették. Mindazonáltal, a Shukaku hatalmas erőforrás Gaaranak. Segítségével tudja a homokot teljesen irányítása alá vonni, valamint kemény falat emelni belőle a védelmére. Azonban Gaarara veszélyt is jelenthet a Homokszörny, mivel ha Gaara elalszik, az Ichibi előjön a testéből, és a Shukaku ereje teljében lesz. A Homokszörnyet később kiveszi az Akatsuki Gaara testéből, aminek a következménye, hogy a Jinchuuriki meghal. De Chiyoba- sama technikájának és Naruto chakrájának köszönhetően Gaara feltámad a halálból. A Shukaku viszont az Akatsuki kezében maradt.

Nibi no Nekomata

Róla: Nibi (2 farkú), egy macskadémon. A Jichuurikije egy lány, akit Yugitonak hívnak, és a Rejtett Köd Falujából származik. Ő a második legerősebb ninja a falujában és saját akarata szerint alakul át teljesen macskadémonná. A Nibi tűzcsóvákat tud kilövellni a szájából a harc során. Úgy tűnik, hogy Yugito is hasonló szerepet tölt be, mint Gaara. Ő a falu legfőbb ütőkártyája. Azonban Gaaratól és Narutotól eltérően nála nem mutatkoznak azok a bizonyos gyermekkori megrázkódtatások. Attól, hogy benne rejtőzik a démon, nem utálja mindenki, sőt sokan hősnek tekintik. Yugitot ugyanúgy fogják el, mint Gaarat és belőle is kiszedik a Bijuut.

Sanbi no Genbu

Róla: A Sanbi egy teknősbékához hasonló teremtmény. A képességei nagy részben ismeretlenek, a mangában nem tértek ki rá túlzottan. Azt viszont tudni, hogy rendkívül nagytermetű és gyors. Az teszi a Sanbit egyedülállóvá más bijuuktól, hogy nincs gazdája.  Az Akatsukinak ez viszont nagy előny. A tenger legmélyén rejtőzködik, de Tobi és Deidara... vagyis inkább csak Deidara sikeresen elkapja! 

Yonbi no Soko

Róla: Rejtett kő falu Jinchurikijébe, Roshiba van elzárva. Rengeteg elemi fúziót képes használni.Kisame mégis egyedül fogta el,de megemlítette, hogy nem volt könnyű. 

Gobi no Irukauma

Engem ez a Bijuu egy lóra emlékeztet, de a feje leginkább delfinre hasonlít. Van két pár, nagyon hegyes rövid és hosszú szarv a fején.

Hordozója: Han (Iwagakure)

Eleme: Föld

Rokubi no Namekuji

Csigadémon, ami két lábon jár. Az animében Nagato kerítette kézre.

Hordozója: Utakata (Kirigakure)

Eleme: Víz

Shichibi no Makumori

Kabutomushit, azaz egy jellegzetes japán orrszarvúbogarat ábrázol. Farkai szárnyakra hasonlítanak. Termetre ő a legkisebb.

Hordozója: Fuu (Takigakure)

Eleme: Szél

Hachibi no kyogyu

Róla: Rengeteg fan art kígyóként ábrázolja a Hachibit, pedig nem így van. Ez a bijuu egy bika, ami A Felhők Közt Rejtőző vezetőjének azaz a Raikage öccsébe van elzárva. Nem igazán volt különösebb eleme, a jinchuuriki csupán 8 karddal hadonászott elég ügyesen.

Az elfogása Sasukéékre lett bízva.

Kyuubi no Yoko

Róla: A Kyuubi egy rókadémon, amely Naruto testébe van lepecsételve. Ez az a démon, amely 12 ével ezelőtt rátámadt Konoha- ra, és sok shinobi- t elpusztított. A Negyedik lepecsételte saját gyermeke testébe (Naruto), ő maga pedig belehalt a jutsu- ba. A Kyuubi miatt Naruto nagyon sokat szenvedett, és nem csak kiskorában, mivel a többiek kiközösítették, ráadásul árván és barátok nélkül nőtt fel, emiatt nagyon sok csapás érte. Amikor Naruto érzelmei fokozódnak, (feldühödik), akkor kiszabadul belőle a Kyuubi chakrája. Ez az első részekben mutatkozik meg, később pedig már ő maga tudja utasítani a Kyuubi- t, hogy adja kölcsön az erejét. Ilyenkor átváltozik, a szemei vörösek lesznek, valamint a szemfogai is megnőnek, és az arcán mély vonások is megfigyelhetőek. A Sasuke elleni harcában, a Kyuubi Chakrája már annyira elborította, hogy egyfajta burokként körbefogta a Rókadémon. Szó szerint látható volt a farka és a hegyes, éles fülei is. A Shippuuden- ben pedig már az is kiderül, hogy Naruto a 4. farok eljöveteléig irányítani tudja azt a nagy mennyiségű Chakrát, de az ötödik farok után, már elveszti a fejét és a saját barátait is képes megsebezni. Az átváltozás pedig nem csak másokra veszélyes, hanem önmagára is, mivel a vörös Chakra „fölégetheti” a testét. 

Tízfarkú - Juubi

Ez a legősibb, inkább úgymond az eredeti Bijuu a világon, a 9 démon egyesülése. Története több évszázaddal, Rikudou Sennin idejére nyúlik vissza, amikor még nem létezett más Bijuu csak a tízfarkú. Rikudou Sennin, hogy megvédje a világot ettől a szörnyetegtől a saját testébe pecsételte azt. Ő volt az első Jinchuuriki. Hőstette után az emberek istenként kezdték tisztelni. Viszont a Juubi chakrája túl hatalmas és aljas volt, így ha a Sennin meghalt volna, átszökik a pecséten és újra a világban tombolt volna. A Sennin a halálos ágyán utolsó erejével 9 részre osztotta a tízfarkú chakráját és szétszórta azokat az egész világon. A testet, amiből kivonta a chakrát lepecsételte és az égbe taszította. Ebből lett a Hold.

Hordozója: Rikudou Sennin

Eleme: Tűz, Szél, Villám, Föld, Víz, Yin, Yang, Jin-Yang

 a démonok gazdái sorban

Szavazás
melyik a kedvenc menüdobozod?
képek
klánok
háttér nélküli
naruto
egyik se mind rossz
Szavazás
ezek közül ki a kedvenc szereplőd?
sakura
sasuke
naruto
egy démon
kiba
Naptár