Naruto
képek
png
klánok
főmenü
Diavetítő

Küldetések típusai

 

Rang 

Ezek nem mindig a legveszélyesebb küldetések, de csak ANBUK vagy a Kage vehetnek részt benne. Nem sok jó sülne ki abból, ha egy alacsonyabb rangú személy is részt venne egy ilyen akcióban.

A Rang 

Ez a legveszélyesebb küldetés rang. Csak Jounin vagy magasabb rangú személy vehet benne részt. Elég gyakori, hogy a Kage is részt vesz benne, ha nagyon veszélyessé válik.  Biztos, hogy Jouninnál alacsonyabb rangú személy nem vesz részt ilyesmiben, mert ez a fajta küldetés hihetetlenül veszélyes és gyakran végződik halállal vagy nagyon komoly sérüléssel.

B Rang 

A B rangú küldetések nem annyira kemények mint az A rangúak, bár azért ezeket is elég nehéz teljesíteni. A legtobb ilyen küldetésben fontos dokumentumokat kell visszaszerezni vagy védelmezni kell valakit és eljuttatni egy bizonyos helyre. Általában Jounin vagy Chuunin rangú ninják vesznek részt ezekben a küldetésekben.

Rang 

Ezeket küldetéseket leginkább Chuuninok végzik. Néha persze képzettebb Geninek is részt vehetnek C ranú küldetésekben. Általában időssebb személyeket kell védelmezni vagy fontos dokumentumokat kell kézbesíteni/visszaszerezni.

D Rang 

A D rangú küldetések a legegyszerűbb és legkönnyebb küldetések. Ezeket Geninek hajtják végre. Leginkább fárasztó, unalmas vagy hasztalan munkák mint például: megmenteni egy állatot, kitakarítani valahol, megsétáltatni a kutyákat és más hasonló. Egy Geninnek 8 ilyen küldetést kel teljesítenie ahhoz, hogy Chuunin lehessen.

Szavazás
melyik a kedvenc menüdobozod?
képek
klánok
háttér nélküli
naruto
egyik se mind rossz
Szavazás
ezek közül ki a kedvenc szereplőd?
sakura
sasuke
naruto
egy démon
kiba
Naptár