Naruto
képek
png
klánok
főmenü
Diavetítő

Kakashi csapattársai

Név: Uchiha Obito (うちは オビト)

Kor: 13 év

Neme: férfi

Haj szín: fekete      

Szem szín: fekete

Faj: ninja

Rang: chuunin

Lakhely: Tűz országa, Konoha

Fegyver: ninja fegyverek (kunai, robbanó jegyzet, shuriken)

Jellem: 

Csapatvezető: Yondaime

Csapattársak: Rin és Kakashi

Róla: Obito eddig még csak a mangában tűnt fel, mint tényleges szereplő, a Kakashi Gaiden során, de az animébe is tervezgetik. Az Uchiha klán tagja volt, aki a család hírneve ellenére, nem volt olyan híres és tehetséges ninja, hiszen a Sharinganja is elég lassan és nehezen jött elő. A Negyedik Hokage tanítványa volt, Kakashival és Rinnel együtt. Obito szerelmes volt Rinbe, de a lány Kakasit szerette.

Halála: Egy küldetés alatt, az egyik nagy háború idején neki és a csapattársainak az volt a feladata, hogy robbantsanak fel egy hidat, ezzel elvágva ez ellenség utánpótlási lehetőségét. A küldetés során mesterük, Yondaime különvált tőlük egy másik küldetés miatt. Obitot, Kakashit és Rint a feladatuk teljesítése közben megtámadták és Rint elrabolták. Obito utána akart menni, hogy kiszabadítsa, de Kakashi ellenezte, emiatt összevesztek. Kakashi úgy vélte, hogy teljesíteni kell a küldetést, majd utána megmenteni Rint. A vita után Obito egyedül ment el Rinért. Miután megtalálta a lányt, az őrzőjével harcba keveredett, ekkor megjelent Kakashi és segített Obitonak. (Ez idő alatt előjött Obito Sharinganja.) Az ellenség egy jutsu segítségével, hatalmas sziklákkal támadta meg őket. Az egyik szikla majdnem rázuhant Kakashira, de Obito félrelökte, így a szikla őrá zuhant. Obito jobb oldalát teljesen összezúzta a kőtömb. Kakashi ekkor jött rá, hogy valójában mennyire kedvelte Obitot, és, hogy ő volt a legjobb barátja. Kakashi saját magát hibáztatta, hogy ez megtörtént, hiszen ha rögtön utána megy, akkor miden másképp lett volna. Obito, halála előtt megkérte Rint, hogy ültesse át a bal szemét Kakashi megvágott bal szemének a helyére. Ez volt Obito búcsúajándéka.

Név: Rin

Neme: nő

Faj: ninja

Rang: chuunin

Lakhely: Tűz országa; Konoha

Fegyver: ninja fegyverek (kunai, robbanó jegyzet, shuriken)

Jellem: 

Csapatvezető: Namikaze Minato (A Negyedik Hokage)  

Csapattársak: Hatake Kakashi és Uchiha Obito

Róla: Nagyon jó képességű gyógyító ninja. Ő ültette át egy orvosi jutsu segítségével Obito bal sharinganját Kakashi bal szeme helyére.

Nem derült ki róla túl sok minden a sorozatból. Lehet, hogy már meghalt, de az is lehet, hogy őt láttuk Kakashival beszélni az emlékműnél a Harmadik Hokage temetésén.

Személyisége és szerepe szinte ugyanaz a csapatban, mint Sakuráé. Gyengéd érzelmeket táplált Kakashi iránt, aki azonban figyelembe sem vette őt.

Szavazás
melyik a kedvenc menüdobozod?
képek
klánok
háttér nélküli
naruto
egyik se mind rossz
Szavazás
ezek közül ki a kedvenc szereplőd?
sakura
sasuke
naruto
egy démon
kiba
Naptár